5.12.10

jurutera masyarakat

sebagai seorang bakal jurutera,memandang ke hadapan itu sudah semestinya demi meningkatkan kreativiti dan inovasi diri serta persekitaran kerja. ini yang membezakan seorang jurutera dan seorang peguam.

sebagai seorang bakal jurutera,memilih kerja dan gaji yang kita suka itu harus agar kerja yang akan dibuat lebih sempurna jadinya.peguam-takde client-takde income. ini yang membezakan seorang jurutera dan seorang peguam.

sebagai seorang bakal jurutera,mempunyai daya fikiran dan imaginasi tinggi senantiasa diharapkan dalam melaksanakan kerja yang diberi.sebagai contoh,seorang peguam tidak dapat mengenalpasti masalah jika sesebuah mesin itu rosak tetapi seorang jurutera sudah tahu apa yang perlu dilakukan.ini yang membezakan seorang jurutera dan seorang peguam.

sebagai seorang bakal jurutera,sebenarnya mereka bukanlah seorang penulis yang berbakat tetapi seorang peguam boleh mengauta fakta dengan berkesan.ini yang membezakan seorang jurutera dan seorang peguam.

dan sebagai seorang bakal jurutera,tidur lambat itu rutin dan ulangkaji pada saat getir itu wajib.dan bila semua itu berlaku,pemakaian pun asal boleh.

Crumpler Bag for nothing


8 comments:

iced_mocha^^ said...

jurutera kopi ada daya fikiran dan imaginasi yg t'lalu tinggi --> gamba upside down.

azwan said...

tu art orang kabor :P

cpahniza said...

art songsang! xle ikut..rosak akhlak t..

azwan said...

nie art tinggi jurutera lelaki je faham..

FUZY said...

HYE....WAN

azwan said...

yoshh..nasib baik kau kasik jauh kat nama tu...

dayangredzuan said...

juurutera harus pandai menilai art songsang..

azwan said...

kakak,kamu sangat memahami..oh terharu~~~sobs sobs