8.11.10

i'm lying when i said i miss you

semalam jiran sejalan merangkap kakak 'kawan' lama tak bersua menjadi raja sehari.tang mana datang raja pun gua tak tahu

20november2010 kawan sebaya merangkap kawan darjah 6 akan melangsungkan perkahwinan

27november2010 kawan sebaya merangkap kawan sekelas politeknik akan melangsungkan perkahwinan

bulan disember gua tak dapat lagi jemputan mana-mana kawan sebaya

gua harap gua tergerak hati nak pergi memenuhi jemputan nie. bab-bab makan nasi minyak nie bukan berkenan sangat gua. kolesterol tinggi. menggemukkan.kesihatan kena la jaga,ye dak?

sekarang nie gua tengah ambil mood,feel,spirit bagai nak buat slideshow untuk present psm punya pasal selasa nie hari kejadian.tapi apekehal gua punya debar macam nak interview keje PETRONAS lak nie.macam haram.

gua ingat kalau dapat lepak kat jambatan dia pun dah cukup seronok


4 comments:

iced_mocha^^ said...

good luck oke 4 ur psm presentat'n.. :) anggap je cm tgh present kt depan ayam itek kt kg.. hehe

p/s: mmg da lme pasang hajat nk lepak kt jambatan tu..

azwan said...

thanks iced mocha..tp masalahnya ayam itik nie pandai berkata-kata.silap hari bulan berbisa jugak kene kata..haha
p/s:jom3..nnt kita lepak situ time mlm2 jumaat..kot2 cik pon lepak situ gak..meriah u~~

iced_mocha^^ said...

hahh.. sblom dorg bukak mulut tu sumbat je ngn bertih jagung.. gegee..

p/s: perghh.. cool gle mlepak ngn cik pon. bule r men sep3 mi3 ngn dorg..

azwan said...

ha kalau bertih jagung tu boleh membuatkan sy dapat fullmark,ape salahnya sy try kan..
p/s:eh cik pon ada tangan ke nk main sep3 tum3...