18.11.10

examination


Keterangan:
  1. Oktober 2007,beria gua ambik cuti semata-mata nak pergi konvo yang 'best' katanya.(gua kerja kilang je)
  2. Gua gerak dengan kawan 'baik' naik kereta ehsan dari abang gua. pergi rehearsal pun nak kena smart. macam haram
  3. Gua mendapat pujian dari lecturer gua sempena kecantikkan rambut gua
  4. Dengar penerangan dah macam dengar ceramah. tatasusila,cara nak ambik sijil kat atas pentas, PENAMPILAN DIRI. hal nie memang dah banyak mata-mata nakal memerhatikan gua
  5. Keluar dewan,gua dapat surat merah dari peminat. gua senyum je bagi sign
  6. Esoknya,lepas subuh gua gerak dengan kawan 'baik' naik kereta ehsan dari abang gua
  7. Gua jumpa lecturer disiplin dengan menyerahkan surat merah dari peminat sambil tayang rambut pendek gua
  8. Gua ada ambik gambar dengan sorang makwe kos lain. sekarang makwe tu dah jadi bini orang. nasib gua takde perasaan kat makwe bini orang nie
  9. Bapak gua datang sorang-sorang. mak gua sakit kaki.
  10. Bapak gua balik Skudai sorang-sorang.
  11. Gua,kawan 'baik' dengan makwe kawan 'baik' lepak ngeteh kat Kota Masai
  12. Bapak makwe kawan 'baik' kata muka gua tak cukup matang untuk jadi pakwe makwe kawan 'baik',nampak muda katanya. gua tak kisah
  13. Gua punya paper 23hb nov.2010
  14. Gua bawak balik Skudai buku seketul je untuk paper 23hb nov 2010
  15. Sampai sekarang gua takde mood nak study.macam haram!

p/s : konvo gua sumpah tak best 
p/s/s : baju melayu abang gua konvo dulu-dulu.sampin+kasut bapak gua.songkok gua tak ingat siapa punya.

7 comments:

zuzairi said...

machonye abg nie....hahhaha

dayangredzuan said...

gambar macam nak pegi akad nikah je beb

azwan said...

cikgu ezu (bak kata dyg)...tu kalau pakai tengkolok mmg ngam...kahkahkah

azwan said...

dayang...hitam sesuai utk g majlis arwah..kehkehkeh

dayangredzuan said...

hoit man eley tiru..
itu cikgu ezu sy sorang je panggil..haha

Amalina Ali said...

tahniah kpd khairul azwan krn penulisan yang bagus !!

zuzairi said...

jgn gadoh2....korg leh paggil IMPIAN hahahhahaha..