3.9.10

scene zaman kanak kanak

muntah padu, muntah kurang padu, muntah padu padu.tu semua zaman kanak kanak memang in. dah agak remaja nie scene muntah gua berkurangan.atau dengan kata lain, gua dah lama tak main muntah muntah ni. seingat gua, muntah paling padu dan terakhir masa gua menuntut ilmu kat pasir gudang dulu. tu pun salah makanan. gua syak ada orang cuba nak mengurat gua melalui makanan. nasib gua dapat elak.itu time memang kaw kaw gua kasik. bilik air memang dah banjir habis. lepas tu gua rasa memang gua dah tak join scene muntah muntah nie lagi. 


****
31Ogos2010,
scene muntah gua kembali lagi.celakak!

2 comments:

iced_mocha^^ said...

spe y wt awk muntah 2?? mayb die ade niat y sme cm kes (keracunan) sblom ni.. omg.

azwan said...

takde kaitan pun.nie kes campuran makanan dan minuman yang tidak ideal.tp if org yg syorkan minuman tu nak ngurat,apa salahnya.