28.8.11

Raya Oi!


Menjelang hujung bulan Ogos yang akan tiba, dengan ini aku mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke, ke.ermm.ermm.ke berapa ha?.

Pandu cermat jiwa selamat, dont drink and play handphone when u drive. Ingat la orang tersayang, atuk, nenek, opah, buyut, embah, nyai, grandfather, grandmother, mak, ayah, ibu, abah, mama, papa, darling, honey, abang, adik, kakak, adik lelaki, adik perempuan, brother, sister, grandson, granddaugther, makcik-makcik, pakcik-pakcik, saudara mara lelaki, saudara mara perempuan, makwe-makwe sebelah rumah, jodoh depan mata dan sesiapa yang mengenali diri sendiri


p/s: haram j aku tak tahu langsung duit kaler purple tu berapa nilainya. dalam wallet ada kaler biru cair je. kaler biru hijau-hijau pun nasib-nasib jela kalau ada

2 comments:

dayangredzuan said...

saya jodoh depan mate pun nk mengucapkan selamat hari raya....huhuhuhu..mekasih2...

Achik Wan said...

amboi jodoh depan mata,macam nak try je gayanya.kehkehkeh