30.10.10

jerebu semakin mengganas!



gua sakit tekak dah banyak hari.nie kalau kasik tarik lagu gadis dan bunga memang rabak.ubat PKU baru dapat.ehsan dari kakak ismoen-si-penyanyi.lain kali gua nak suruh kakak ismoen-si-penyanyi rembat susu weight gain lak kat PKU.

****
apekehal gua boleh posing ayu sekali macam tu?!.sumpah gua kasik pose paling mengancam kalau gua tau tingkahlaku gua dirakam.

8 comments:

dayangredzuan said...

gile menggoda mamat baju hijau tu..nak signnn

Anonymous said...

ko ade lan pny blog x?

azwan said...

dayang...aha..meh2..sign kat kete..

azwan said...

anonymous..takde..kalau blog mp3 tu,dia dah tukar lain..

Anonymous said...

ko post lan pny mp3 blog wan.ko post kat fb xpun ko send offile msg kat ym
eirol

zuzairi said...

kalo bj hijau nyanyi...leh hancur..

iced_mocha^^ said...

sumpah ayu!! sopaaan je di samping en. pringles itu.. gegege.. :P

azwan said...

kahkahkah...sumpah mcm haram pose mcm tu...